Lunchkaart
(12:00 u – 17:00 u)
Lekker voor bij de koffie
Choco brownie met slagroom | 3,00 |
Warm appelgebak met slagroom | 3,75 |
Warme Wafel met chocoladesaus en slagroom | 4,75 |
New York Cheesecake met Frambozensaus en slagroom | 7,00 |
Pistoletje / Zuurdesem
Jonge kaas (V) / Boerenham | 5,50 |
Frikandel met mayonaise speciaal | 5,50 + 0.75 |
Rundvleeskroket met mosterdmayonaise | 5,50 |
Saté van kippendijen | 9,50 |
Wordt geserveerd met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk
Soep van ’t Moment Vraag de bediening | 7,25 |
Tosti’s
Ham en/of Kaas XL | 6,50 8,50 |
Ham-Kaas-Ei XL | 7,50 9,50 |
Ham-Kaas-Spek XL | 7,50 9,50 |
Wordt geserveerd op zuurdesembrood met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk
Uitsmijters & Omeletten
Ham-Kaas xxl 4 eieren i.p.v. 3 eieren | 8,50 + 1,00 |
Ham-Kaas-Spek xxl 4 eieren i.p.v. 3 eieren | 9,25 + 1,00 |
Wordt geserveerd op zuurdesembrood met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk
Dinerkaart
(17:00 u – 21:00 u)
Voorgerechten
Zuurdesembrood met kruidenboter, pesto en aioli | 7,00 |
Carpaccio met Pecorino, rucola, pitten en truffelmayonaise | 12,50 |
Gamba’s 8 stuks in sambalroomsaus met brood + 4 gamba’s | 12,50 + 4,00 |
Soep van ’t Moment vraag de bediening | 7,25 |
Gyoza 6 Japanse kip dumplings (of vega) met soja | 8,50 |
Calamaris met aioli en limoen | 7,50 |
Salade Caesar Little Gem, gerookte kip, ei en Caesar dressing | 10,00 |
Salade Carpaccio met Pecorino, rucola, pitten en truffelmayonaise | 12,50 |
Kermis 3 gangen menu
Hoofdgerecht
19,50
2 – gangenmenu
26,50
3 – Gangenmenu
33,50
Kermis Special
Mosselen
1 kg, bereid met Wijn of bier
Geserveerd met 3 sausjes
€ 21,50
+ supplement 1 KG € 12,50
Hoofdgerechten
Biefstuk 180 gram met pepersaus 250 Gram | + 5,00 |
Schnitzel (kan V) met paddenstoelensaus | |
+ Kaas en Spek + Gebakken Ei + Pulled Pork | + 1,- + 1,- + 3,50 |
Saté van kippendijen met satésaus, kroepoek en gefrituurde uitjes | |
Burger (kan V) 100 % rundvlees met spek, kaas, tomaat, komkommer | |
+ Gebakken Ei + Pulled Pork | + 1,- + 3,50 |
Fish & Chips met remoulade saus | |
Knolselderij (V) steak, met beurre noisette en paddenstoelen | |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frietjes met mayonaise
Truffelmayonaise i.p.v. | + 0,50 |
Aioli i.p.v. | + 0,50 |
Extra frietjes | + 3,50 |
Extra warme saus | + 0,75 |
Nagerechten
Dame Blanche met Belgische Callebaut chocolade | 8,00 |
Chocolade droom mousse, ijs en brownie | 9,00 |
New York Cheesecake met frambozensaus en slagroom | 7,00 |
Kaasplankje 3 diverse kazen geserveerd met kletzenbrood | 10,50 |
Borrel
Zuurdesembrood met kruidenboter, pesto en aioli | 7,00 |
Tilburgs Plenkske Diverse ham- en worstsoorten, brood | 9,95 |
Calamaris met aioli en limoen | 7,95 |
Nacho’s Gegratineerd, met tomatensalsa en zure room + Pulled Chicken | 7,50 + 3,50 |
Gyoza 6 japanse kip dumplings (of Vega) met soja | 8,50 |
Bittergarnituur 12 stuks 18 stuks 24 stuks | 9,95 13,50 18,50 |
“De Jong” Bitterballen Per stuk, met mosterd of aioli Rundvlees Goulash La Trappe Quadrupel La Trappe Isid’or kaas | 1,00 1,00 1,10 1.10 |