Lunchkaart

(12:00 u – 17:00 u)

Lekker voor bij de koffie

Choco brownie
met slagroom
3,00
Warm appelgebak
met slagroom
3,75
Warme Wafel
met chocoladesaus en slagroom
4,75
New York Cheesecake
met Frambozensaus en slagroom
7,00

Pistoletje / Zuurdesem

Jonge kaas (V) / Boerenham5,50
Frikandel
met mayonaise
speciaal
5,50

+ 0.75
Rundvleeskroket
met mosterdmayonaise
5,50
Saté
van kippendijen
9,50

Wordt geserveerd met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk

Soep van ’t Moment
Vraag de bediening
7,25

Tosti’s

Ham en/of Kaas
XL
6,50
8,50
Ham-Kaas-Ei
XL
7,50
9,50
Ham-Kaas-Spek
XL
7,50
9,50

Wordt geserveerd op zuurdesembrood met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk

Uitsmijters & Omeletten

Ham-Kaas
xxl 4 eieren i.p.v. 3 eieren
8,50
+ 1,00
Ham-Kaas-Spek
xxl 4 eieren i.p.v. 3 eieren
9,25
+ 1,00

Wordt geserveerd op zuurdesembrood met een salade garnituur. (V) = Kan vegetarisch, glutenvrij is mogelijk

Dinerkaart

(17:00 u – 21:00 u)

Voorgerechten

Zuurdesembrood
met kruidenboter, pesto en aioli
7,00
Carpaccio
met Pecorino, rucola, pitten en truffelmayonaise
12,50
Gamba’s
8 stuks in sambalroomsaus met brood
+ 4 gamba’s
12,50

+ 4,00
Soep van ’t Moment
vraag de bediening
7,25
Gyoza
6 Japanse kip dumplings (of vega) met soja
8,50
Calamaris
met aioli en limoen
7,50
Salade Caesar
Little Gem, gerookte kip, ei en Caesar dressing
10,00
Salade Carpaccio
met Pecorino, rucola, pitten en truffelmayonaise
12,50

Kermis 3 gangen menu

Hoofdgerecht
19,50

2 – gangenmenu
26,50

3 – Gangenmenu
33,50

Kermis Special

Mosselen
1 kg, bereid met Wijn of bier
Geserveerd met 3 sausjes

€ 21,50
+ supplement 1 KG € 12,50

Hoofdgerechten

Biefstuk
180 gram met pepersaus
250 Gram


+ 5,00
Schnitzel (kan V)
met paddenstoelensaus
+ Kaas en Spek
+ Gebakken Ei
+ Pulled Pork
+ 1,-
+ 1,-
+ 3,50
Saté
van kippendijen met satésaus, kroepoek
en gefrituurde uitjes
Burger (kan V)
100 % rundvlees met spek, kaas, tomaat,
komkommer
+ Gebakken Ei
+ Pulled Pork
+ 1,-
+ 3,50
Fish & Chips
met remoulade saus
Knolselderij (V)
steak, met beurre noisette en paddenstoelen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frietjes met mayonaise

Truffelmayonaise i.p.v. + 0,50
Aioli i.p.v.+ 0,50
Extra frietjes+ 3,50
Extra warme saus+ 0,75

Nagerechten

Dame Blanche
met Belgische Callebaut chocolade
8,00
Chocolade droom
mousse, ijs en brownie
9,00
New York Cheesecake
met frambozensaus en slagroom
7,00
Kaasplankje
3 diverse kazen geserveerd met kletzenbrood
10,50

Borrel

Zuurdesembrood
met kruidenboter, pesto en aioli
7,00
Tilburgs Plenkske
Diverse ham- en worstsoorten, brood
9,95
Calamaris
met aioli en limoen
7,95
Nacho’s
Gegratineerd, met tomatensalsa en zure room
+ Pulled Chicken
7,50

+ 3,50
Gyoza
6 japanse kip dumplings (of Vega) met soja
8,50
Bittergarnituur
12 stuks
18 stuks
24 stuks

9,95
13,50
18,50
“De Jong” Bitterballen
Per stuk, met mosterd of aioli
Rundvlees
Goulash
La Trappe Quadrupel
La Trappe Isid’or kaas


1,00
1,00
1,10
1.10